SenS Bouw

Taanderijstraat 25F
3133 ET Vlaardingen
Zuid-Holland

Tel. 010 - 435 16 58
Fax. 010 - 435 93 58
Email. info@sensbouw.nl

Sens Bouw is lid van BouwGarant logo Sens Bouw is lid van Bouwend Nederland logo
Interieurbouw, meubels

Interieurbouw, meubels

Een kast die net niet past, die niet de juist kleur heeft of compleet iets anders.

Waarom kiezen voor maatwerk?

Herkent u deze punten? Dit zal bij ons niet gebeuren. "Kan niet" dat kennen wij niet. Voor vrijwel elk probleem is een oplossing te vinden. Daarom zijn wij sterk in het meedenken met onze klanten, samen zoeken we voor elk probleem een juiste oplossing.

Wij maken o.a. kasten, keukens,balies, tafels, badkamers en interieurs  helemaal op maat en naar wens van de klant.

Tevens kunnen wij u een grote keuze aan producten voor de woninginrichting bieden. Zo leveren wij vrijwel alle raambekleding: lamellen, rolgordijnen, jaloezieën, vloeren, laminaat , parket  etc. Dit alles tegen zeer scherpe tarieven.

Ontwerp

Voor elke opdracht ongeacht de grootte maken wij een ontwerp of werktekening. Deze wordt uitgevoerd in 2D of 3D. Deze tekeningen gebruiken wij om u een impressie te kunnen geven van het uiteindelijke product en de verdere uitwerking.

Ook zijn alle maten van belang voor het maken van werktekeningen en zaagstaten.

Ik heb zelf een ontwerp gemaakt

Regelmatig worden er schetsontwerpen aangeleverd , laat ons gerust zien wat uw ideeën zijn, u heeft er al goed over nagedacht en weet exact wat  u wilt. Wij helpen met de verdere uitwerking en kunnen u informeren over de afwerkings mogelijkheden. 

Keuze uitstraling

De keus aan materialen is vrijwel oneindig, ook kunnen combinaties van verschillende materialen een mooi effect hebben. Enkele voorbeelden zijn:

Linkpartners