SenS Bouw

Taanderijstraat 25F
3133 ET Vlaardingen
Zuid-Holland

Tel. 010 - 435 16 58
Fax. 010 - 435 93 58
Email. info@sensbouw.nl

Sens Bouw is lid van BouwGarant logo Sens Bouw is lid van Bouwend Nederland logo

Over SenS Bouw

Bouwplannen? Aannemer Sens bouw kan u wellicht van dienst zijn.

Aannemer Sens bouw is gevestigd te Vlaardingen en hoofdzakelijk werkzaam als aannemer in Rotterdam en omstreken. Wij beschikken uiteraard over de juiste papieren (aannemers diploma’s) en verzekeringen zoals een doorlopende CAR  (Construction Allrisk ) en  AVB Polis.

Het aannemersbedrijf Sens bouw is opgericht in 2007, mede dankzij het vertrouwen van onze opdrachtgevers hebben wij een groeiend bouwbedrijf weten te realiseren. Als aannemer zijn wij hoofdzakelijk actief  in de sectoren verbouw en onderhoud, onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren, gemeentes, Vereniging van Eigenaren en zakelijke opdrachtgevers.

Hoe groot of klein de klus ook is, tijdens het gehele proces staan de wensen van onze klanten centraal.  Zo vinden wij een goede communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken zeer belangrijk. Wij streven altijd naar kwaliteit, klanttevredenheid en professionaliteit.

Deze website is opgericht om u te informeren over welke werkzaamheden wij uitvoeren in de bouw, misschien kunnen wij zelfs iets voor u betekenen? Op onze website vindt u enkele eerder uitgevoerde onderhoudswerken en verbouwingen voornamelijk uitgevoerd in Regio Rotterdam.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben aarzel dan niet contact met ons op te nemen, wij staan u natuurlijk graag te woord.

Visie

Hoe groot of klein de klus ook is, tijdens het gehele proces staan de wensen van onze klanten centraal.  Zo vinden wij een goede communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken zeer belangrijk. Wij streven altijd naar kwaliteit, klanttevredenheid en professionaliteit. Dit willen wij bereiken door een actieve houding aan te nemen en te allen tijde met u mee te denken.

Wij adviseren u graag en staan open voor nieuwe ideeen en ontwikkelingen.