Bouwgarant

Sens Bouw is aangesloten bij BouwGarant.

Wat is bouwgarant?
 

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Als bouwbedrijf worden wij periodiek getoetst en voldoen aan diverse eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zijn alle aannemers aangesloten bij BouwGarant?
 

Deelname aan BouwGarant is niet vrijblijvend. Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als u een BouwGarant-aannemer inschakelt, bent u er zeker van dat u werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft. Alle bedrijven worden in de praktijk getoetst en periodiek gecontroleerd.

Deelnemers dienen te beschikken over het aannemersdiploma, een doorlopende CAR-verzekering, AVB-polis en aantoonbare ervaring in de bouwnijverheid te hebben.

Verbouwgarantie
 

Het is bij Sens bouw mogelijk een verbouwgarantie af te sluiten. De Verbouwgarantie biedt extra zekerheid bij verbouw, onderhoud en renovatie. U bent verzekerd tegen de grootste financiële risico’s. Bijvoorbeeld als uw aannemer failliet gaat of bij gebreken die niet worden opgelost.