Het complete plaatje

Van het eerste idee tot de laatste schroef.

{description}

Onze werkwijze

Wij brengen graag bouwprojecten tot leven. Samen met onze opdrachtgever worden alle wensen in kaart gebracht en voeren het project vervolgens volledig naar wens uit. In de meeste gevallen doen we dat op basis van een bestaand plan, maar bij grotere projecten werken we ook samen met architecten en adviseurs.

Heldere offertes, tarieven en afspraken

Zodra alle plannen concreet zijn, maken we een inschatting van de werkzaamheden, materialen en benodigdheden. Wat volgt is een duidelijk gespecificeerde offerte waarin je precies kunt zien hoe onze kosten zijn opgebouwd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Helder, transparant en volledig open.

Materialen en inkoop

Om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever altijd de beste kwaliteit krijgt, kiezen we uitsluitend voor hoogwaardige producten en materialen. Wij werken samen met vaste partners en leveranciers waarbij u in de showroom een uitgebreide keuze kunt maken.

Vergunningen en regelgeving

Onze brede ervaring zorgt ervoor dat we precies weten wat het vraagt om een project succesvol uit te voeren. Sensbouw kan u daarom voorafgaand aan de bouw ook perfect informeren over de benodigde vergunningen voor bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken.

Communicatie en structuur

Goede communicatie en heldere afspraken dragen bij aan tevreden klanten. Bij Sens bouw krijg je daarom een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen over de voortgang, coördinatie, kwaliteitscontrole en planning van jouw eigen project.

Passie voor elk project

Hoe groot of klein het project ook is, wij stoppen er evenveel passie en energie in. We plannen daarom graag een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe we jouw woonwensen werkelijkheid kunnen maken.