Verbouwen

Van plan om te gaan verbouwen? Verbouwen doen we samen.

{description}

Eindelijk is het zo ver. De lang verwachte verbouwing wordt werkelijkheid. Maar waar begin je?


Het begint met het vinden van de juiste partner. Sens bouw is zo een partner. Wij realiseren deze wensen en je kan erop vertrouwen dat wij met raad en daad bijstaan. Bouwen doen we samen. In een persoonlijk gesprek komen wij werkzaamheden op locatie opnemen en bespreken. Op deze manier krijgen wij een goede indruk wat de verwachtingen en eisen zijn. Op basis hiervan zullen wij een zo compleet mogelijke offerte uitbrengen.

Als aannemersbedrijf voeren wij zowel grote- als kleinere verbouwingen uit. Complete renovatieprojecten, plaatsen van badkamers- en toiletten of een uit- of opbouw.

Heeft u een kleinere klus zoals het ophangen van een kastje? Ook dat doen we. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan een aannemer

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan net een stukje extra. Er wordt niet enkel gezocht naar een aannemer die het project kan uitvoeren, maar ook naar een partij welke advies kan geven. Wij werken hiervoor samen met diverse (interieur-) architecten en adviseurs. Door deze samenwerking kunnen wij een compleet concept aanbieden, denk hierbij aan:

  • Advies in de mogelijkheden van de verbouwing.
  • Maken van bouwtekeningen en constructieberekeningen.
  • De benodigde vergunningen en het aanvragen daarvan.
  • Interieuradvies, denk aan vloerafwerking, verlichting, kleuren. Zelfs het leveren van de complete meubelinrichting en accessoires in samenwerking met een interieurarchitect behoort tot de mogelijkheden.

Inspiratie nodig?