Verbouwingen

Bouwen met een ervaren partner. Verbouwen doen we samen.

{description}

Complete verbouwingen 

Tijdens een complete verbouwing of renovatie komen er veel aspecten kijken. Zaken waar je op dit moment misschien nog helemaal niet aan hebt gedacht. Het is daarom fijn als je tijdens het bouwtraject kan vertrouwen op een ervaren partner. Iemand die precies weet wat ervoor nodig is om jouw droomwoning te realiseren. 

Bij een kleinere klus hoeft verbouwen helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een goede opname, heldere afspraken en eventueel wat advies kan al snel een gedetailleerde offerte volgen. Mocht de verbouwing meer voorbereiding nodig hebben kunnen wij je hiermee natuurlijk ondersteunen.

Het bouwen van een uitbouw of opbouw creëert meer ruimte, het is goed voor de waarde van de woning en zal het woongenot vergroten.
Kijk meer informatie over het maken van een aanbouw.

Voorbereiding

De verbouwing is te complex en verdere uitwerking is nodig. Deze voorbereidingen kunnen wij uit handen nemen. Rekening houdend met de geldende regelgeving stellen wij het complete ontwerp op. Dit inclusief de tekeningen, de nodige berekeningen en eventueel de vergunningsaanvraag bij de gemeente. 

{description}

Uitvoering 

Na de voorbereidingen en uitgebrachte offerte zullen wij starten met de werkzaamheden. Als aannemersbedrijf zorgen wij voor de complete uitvoering en coördinatie van het project.

{description}

Interieur advies

Er is steeds meer behoefte aan net een stukje extra. Wij werken bijvoorbeeld samen met interieurstylisten en architecten. De vloerafwerking, wandafwerking, verlichting, kleuren en zelfs het leveren van de complete meubelinrichting en accessoires behoort tot de mogelijkheden.

{description}